Sinkkonen Consulting Oy

Sinkkonen Consulting on perustettu vuonna 2001. Valmennamme yritysten kansainvälisissä, monikulttuurisissa tehtävissä toimivia henkilöitä onnistumaan heidän vaativissa työtehtävissään. Olemme myös mukana auttamassa ulkomaankomennusprosesseissa.

Yrityksen perustaja ja omistaja Reeta Sinkkonen:
"Olen asunut ja työskennellyt USA:ssa, Japanissa, Portugalissa ja Espanjassa yhteensä yli viiden vuoden ajan. Perheemme on suomalais-amerikkalainen ja monikulttuurista henkilökohtaista kokemusta kansainvälisyydestä minulla on yli 25 vuotta. 15 vuotisen urani aikana olen valmentanut tuhansia ja tuhansia henkilöitä eri organisaatiotasoilta ja toimialoilta.

Tein opiskeluni lopputyön ulkomaankomennuksiin liittyvästä problematiikasta. Lopputyöni käsitteli koko ulkomaakomennusprosessia sisältäen ulkomaankomennukselle lähdön, ulkomaankomennusajan ja paluun kotimaahan. WSOYpron pyynnöstä kirjoitin kirjan ’Onnistu ulkomaankomennuksissa’ vuonna 2009".

Mottojani yrittäjänä ovat henkilökohtaisuus, palvelujen selkeys, viestinnän suoruus ja työnteon nöyryys.

Verkostoomme kuuluu kymmenien eri kulttuurien asiantuntijoita, joilla on kokemusta asumisesta ja työskentelystä eri kohdemaissa ja -kulttuureissa. Verkostossamme on myös kansainvälisissä tehtävissä ja yrityksissä toimivia ja työskenteleviä kokeneita henkilöitä.

Olemme valmentaneet tuhansia ulkomaankomennukselle lähtijöitä ja palaajia onnistuneeseen kokemukseen ensikertalaisista aina kokeneempiin konkareihin.

Tutustu aiheeseen kirjassa:1

Onnistu ulkomaankomennuksissa
Reeta Sinkkonen

Kustantaja: WSOY
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 2009
ISBN: 9789510343524
Saatavuus: Tilattavissa
Kieli: Suomi, Sivuja: 200
Kuuluu sarjaan: WSOYpro